Hide Main content block

ЗА НАС

 ДЕУС Б&Б една од водечките транспортни фирми во Македонија. Постои повеќе од една деценија и е во постојана експанзија во бизнисот. Работи со обучен тим и возила кои во возниот парк се со ...

Новости

Во текот на месец јуни 2013 година, го проширивме нашиот возен парк со четри нови "MAN" - возила, а во наредната година планираме да го ...
Посета на саемот за транспорт и логистика во Истанбул-Турција 2013 година. Преставници на нашата компанија  го посетија саемот за транспорт и ...
Посета на саемот за транспорт и логистика во Минхен-Германија 2013 година. Преставници на Деус БиБ  го посетија саемот за транспорт и ...

Линкови

Корисни линкови

 

makamtrans

logo

timoComLogo

 

Историја

Основањето на нашето друштво за транспорт е резултат на семејна иницијатива којa од моментот на сворето основањe, до сега има стекнато повеќе годишно искуство во транспортниот бизнис,како и во национални така и во интернационални рамки.

Контакт

ДЕУС Б&Б

ул.Владимир Комаров бр.38-4/18,
1000 Скопје
МАКЕДОНИЈА

Тел. +389 (0)2 2465 146 
        +389 (0)2 2465 131

Фах.+389 (0)2 2457 435
www.deusbib.com.mk
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

Филозофија

Спремни сме за ефикасен одговор не само во доменот на нашиот транспортен бизнис туку и во другите дополнителни работи на транспортот. Имаме услужено сериозни и стабилни клиенти во изминатите години и сето тоа продолжуваме да го правиме и во иднина.