Контакти

ДЕУС Б&Б

ул.Владимир Комаров бр.38-4/18

1000 Скопје

МАКЕДОНИЈА

Тел.+389 (0)2 2465 146 
       +389 (0)2 2465 131

Фах.+389 (0)2 2457 435
www.deusbib.com.mk
contact@deusbib.com.mk

ДИРЕКТОР

Бранислав Ивков

моб. +389 75 219 209

bi@deusbib.com.mk

 

Контакт форма

Историја

Основањето на нашето друштво за транспорт е резултат на семејна иницијатива којa од моментот на сворето основањe, до сега има стекнато повеќе годишно искуство во транспортниот бизнис,како и во национални така и во интернационални рамки.

Контакт

ДЕУС Б&Б

ул.Владимир Комаров бр.38-4/18,
1000 Скопје
МАКЕДОНИЈА

Тел. +389 (0)2 2465 146 
        +389 (0)2 2465 131

Фах.+389 (0)2 2457 435
www.deusbib.com.mk
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

Филозофија

Спремни сме за ефикасен одговор не само во доменот на нашиот транспортен бизнис туку и во другите дополнителни работи на транспортот. Имаме услужено сериозни и стабилни клиенти во изминатите години и сето тоа продолжуваме да го правиме и во иднина.

Copyright © 2014 Deus B&B. All Rights Reserved.