ДЕУС Б&Б една од водечките транспортни фирми во Македонија. Постои повеќе од една деценија и е во постојана експанзија во бизнисот. Работи со обучен тим и возила кои во возниот парк се со стандард од висока технологија со кои се обезбедува квалитетен, брз и сигурен транспорт ширум Европа.      

Редовно пренесува пратки од / во Велика Британија, Холандија, Австрија, Белгија, Франција, Германија, Швајцарија, Шпанија, Србија, Хрватска, Косово, Албанија, Словенија итн.

Компанијата инвестира во најнови технологии, опрема и логистичка инфраструктура за да се обезбеди максимална ефикасност според меѓународните стандарни услуги. Сите возила се опремени со најсовремени системи за да се гарантира точно следење и 24-часовен контакт со седиштето.


 

Мисија

Креирање на бизнис решенија во доменот на транспортниот бизнис како и во другите дополнителни работи поврзани со транспортно-логистичкиот сектор, со цел задоволување на потребите на нашите клиенти.

Наши стандарди

Високите стандарди на бизнис операцијата се базираат не само на високиот квалитет и технологија на возилата, но исто така и на модерната технологија која ни овозможува да излеземе во пресрет со модерните транспортни агенции.


Нашето мото е: Обидетесе со нас! Да соработуваме и да бидеме успешни заедно!

 

 

Историја

Основањето на нашето друштво за транспорт е резултат на семејна иницијатива којa од моментот на сворето основањe, до сега има стекнато повеќе годишно искуство во транспортниот бизнис,како и во национални така и во интернационални рамки.

Контакт

ДЕУС Б&Б

ул.Владимир Комаров бр.38-4/18,
1000 Скопје
МАКЕДОНИЈА

Тел. +389 (0)2 2465 146 
        +389 (0)2 2465 131

Фах.+389 (0)2 2457 435
www.deusbib.com.mk
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

Филозофија

Спремни сме за ефикасен одговор не само во доменот на нашиот транспортен бизнис туку и во другите дополнителни работи на транспортот. Имаме услужено сериозни и стабилни клиенти во изминатите години и сето тоа продолжуваме да го правиме и во иднина.