Фундаментална причина за нашиот успех е тоа што сопствениците го водат бизнисот и тоа ќе продолжи во иднина. Високите стандарди на бизнис операцијата се базираат не само на високиот квалитет и технологија на возилата, но исто така и на модерната интернет технологија која ни овозможува да излеземе во пресрет со модерните транспортни агенции. Спремни сме за ефикасен одговор не само во доменот на нашиот транспортен бизнис туку и во другите дополнителни работи на транспортот.
Имаме услужено сериозни и стабилни клиенти во изминатите години и сето тоа продолжуваме да го правиме и во иднина.

 

Соработуваме со клиенти во следниве полиња: 

Автомобилска индустрија, градежна индустрија, брендирана стока, предмети со висока вредност, прехрана, медицински пратки, техничка стока, текстил, стока во секакви пакувања, конструкции, ADR и многу други 

 

Како денес така и во иднина се трудиме нашата компанија да биде една од водечките во транспортот која професионално, одговорно и пријателски се грижи за своите клиенти.

 

Историја

Основањето на нашето друштво за транспорт е резултат на семејна иницијатива којa од моментот на сворето основањe, до сега има стекнато повеќе годишно искуство во транспортниот бизнис,како и во национални така и во интернационални рамки.

Контакт

ДЕУС Б&Б

ул.Владимир Комаров бр.38-4/18,
1000 Скопје
МАКЕДОНИЈА

Тел. +389 (0)2 2465 146 
        +389 (0)2 2465 131

Фах.+389 (0)2 2457 435
www.deusbib.com.mk
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

Филозофија

Спремни сме за ефикасен одговор не само во доменот на нашиот транспортен бизнис туку и во другите дополнителни работи на транспортот. Имаме услужено сериозни и стабилни клиенти во изминатите години и сето тоа продолжуваме да го правиме и во иднина.