Целосно име ДЕУС Б&Б доо 

друштво за транспорт трговија и производство увоз-извоз

тел. +389 (0)2 2465 146
        +389 (0)2 2465 131

Fax. +389 (0)2 2457 435

Адреса ул.Владимир Комаров бр.38-4/18 Скопје 1000 МАКЕДОНИЈА

Управител Бранислав Ивков

Код на банка TUTUN MK 22

SWIFT TUTUN MK 22 ( 710-5885710-5008 )

IBAN MK 07210300000190567

VAT 4030004515111

Име на банка НЛБ ТУТУНСКА Банка АД Скопје МАКЕДОНИЈА

Адреса на банка ул.12 Ударна бригада бб / Скопје МАКЕДОНИЈА

Историја

Основањето на нашето друштво за транспорт е резултат на семејна иницијатива којa од моментот на сворето основањe, до сега има стекнато повеќе годишно искуство во транспортниот бизнис,како и во национални така и во интернационални рамки.

Контакт

ДЕУС Б&Б

ул.Владимир Комаров бр.38-4/18,
1000 Скопје
МАКЕДОНИЈА

Тел. +389 (0)2 2465 146 
        +389 (0)2 2465 131

Фах.+389 (0)2 2457 435
www.deusbib.com.mk
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

Филозофија

Спремни сме за ефикасен одговор не само во доменот на нашиот транспортен бизнис туку и во другите дополнителни работи на транспортот. Имаме услужено сериозни и стабилни клиенти во изминатите години и сето тоа продолжуваме да го правиме и во иднина.