Основањето на нашето друштво за транспорт е резултат
на семејна иницијатива којa од моментот на своето
основањe, до сега има стекнато повеќе годишно
искуство во транспортниот бизнис,како и во
национални така и во интернационални рамки.

Оформено е во 1998 година и постојано ѓи
следиме случувањата во транспорт и новите
технологии. Досега имаме стекнато искуство и
многу клиенти со кои пријателски, одговорно и
професионално соработуваме.

 

 

 

 

 

 

Историја

Основањето на нашето друштво за транспорт е резултат на семејна иницијатива којa од моментот на сворето основањe, до сега има стекнато повеќе годишно искуство во транспортниот бизнис,како и во национални така и во интернационални рамки.

Контакт

ДЕУС Б&Б

ул.Владимир Комаров бр.38-4/18,
1000 Скопје
МАКЕДОНИЈА

Тел. +389 (0)2 2465 146 
        +389 (0)2 2465 131

Фах.+389 (0)2 2457 435
www.deusbib.com.mk
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

Филозофија

Спремни сме за ефикасен одговор не само во доменот на нашиот транспортен бизнис туку и во другите дополнителни работи на транспортот. Имаме услужено сериозни и стабилни клиенти во изминатите години и сето тоа продолжуваме да го правиме и во иднина.