Ние вршиме транспорт во и од земјите прикажани на мапата и се согласуваме со нивните официјални закони и формалности. Нашата политика е непрекинат тренинг и обученост на шоферите-превозници што обезбедува усогласност со прописите во земјите во кои го вршиме транспортот.

Држави во кои може да одговориме на секаков вид  транспорт се следниве:

Велика Британија, Холандија, Австрија, Белгија, Франција, Германија, Швајцарија, Шпанија, Србија, Хрватска, Косово, Албанија, Словенија, Италија, Чешка, Полска, Романија, Данска итн.

 

 

 

 

 

 

 

Историја

Основањето на нашето друштво за транспорт е резултат на семејна иницијатива којa од моментот на сворето основањe, до сега има стекнато повеќе годишно искуство во транспортниот бизнис,како и во национални така и во интернационални рамки.

Контакт

ДЕУС Б&Б

ул.Владимир Комаров бр.38-4/18,
1000 Скопје
МАКЕДОНИЈА

Тел. +389 (0)2 2465 146 
        +389 (0)2 2465 131

Фах.+389 (0)2 2457 435
www.deusbib.com.mk
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

Филозофија

Спремни сме за ефикасен одговор не само во доменот на нашиот транспортен бизнис туку и во другите дополнителни работи на транспортот. Имаме услужено сериозни и стабилни клиенти во изминатите години и сето тоа продолжуваме да го правиме и во иднина.