ДЕУС Б&Б е интернационална транспортна агенција, поседува модерен возен парк кој го сочинуваат нови возила. Нашите камиони се
движат на локални и долги интернационални дестинации. Опремени се со нова технологија, телефони, ГПРС системи и може да бидат
лоцирани во секој момент од патувањето. Нудиме камиони којшто се способни да превезуваат стока со голема вредност.

 

deus

 

Специјализирани сме во транспортот на големи и тешки утовари со
висина  до 3 метри. Овие возила имаат голем утоварен простор кој
е многу потребен за некои клиенти што имаат побаруванја за
транспорт на специфична стока.

Камион вид МЕГА КАМИОН

Приколка 13,60 * 2,50 * 3,0 метри
Максимален број на еуро-палети 34
Утоварен капацитет 26т

 

 

 

 

Историја

Основањето на нашето друштво за транспорт е резултат на семејна иницијатива којa од моментот на сворето основањe, до сега има стекнато повеќе годишно искуство во транспортниот бизнис,како и во национални така и во интернационални рамки.

Контакт

ДЕУС Б&Б

ул.Владимир Комаров бр.38-4/18,
1000 Скопје
МАКЕДОНИЈА

Тел. +389 (0)2 2465 146 
        +389 (0)2 2465 131

Фах.+389 (0)2 2457 435
www.deusbib.com.mk
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

Филозофија

Спремни сме за ефикасен одговор не само во доменот на нашиот транспортен бизнис туку и во другите дополнителни работи на транспортот. Имаме услужено сериозни и стабилни клиенти во изминатите години и сето тоа продолжуваме да го правиме и во иднина.